Taustaa ja kiitokset

Näiden sivujen kehittely on velkaa monille ihmisille. Alkuperäinen idea oli jalostaa MP69 Motoristi Survival -kurssien tuplatiimiversiosta nettiversio. Matkan varrella, monen keskustelun jälkeen tulos on muuttunut paljon.

Antti Kortesuon panos idean kehittelyssä on ollut keskeinen, jo tuplatiimin onnettomuussovelluksen ensi askelista lähtien. MP69 muut kouluttajat ja erityisesti Kari Hanski ja Veli-Matti Junkkari ovat auttaneet monella tapaa. Kahden kesken ja kouluttajapalavereissa tehdyn ideoinnin tulokset perustuvat osaltaan MP69 koulutustoiminnan kokemuksiin.

Matti Tahlo, Hannu Virta ja SMOTO ovat myös tuoneet oman panoksensa. Samoin Santtu Ahonen ja Mikko Paaso. Kiitos myös monille kehitysversioiden palautteen antajille!

Aineisto perustuu onnettomuuksien tutkijalautakuntien aineistoihin. Ne antoi käyttöön Liikennevakuutuskeskus. Tutkijalautakunnat ovat tehneet kansainvälisestikin ainutlaatuista työtä. Hyvin tehdylle työlle on helppo rakentaa jatkoa.

Christina Palmu on jaksanut ja ehtinyt piirtää kelpo kuvat omituisten ohjeiden ja epäselvien luonnosten pohjalta.

Sivuilla olevista virheistä vastaan minä yksin.

Palautteen, kehitystoiveet ja ennenkaikkea avuntarjoukset (kantsiskohan tota kääntää, vaikka eestiksi, ruotsiksi ja englanniksi nyt ensi alkuun? entäs tuo ulkoasu?) voit laittaa

risto.kaivola@motoristisurvival.fi


 © teksti Risto Kaivola    © kuvat Christina Palmu